Virksomhedsprofil: 3PART A/S

3PART A/S
 
Navn: 3PART A/S
Adresse: Inge Lehmanns Gade 10
Postnr, by: 8000 Aarhus
Web: Gå til hjemmeside
Telefon: 86134014


Profiltekst

Vi skaber værdi hos virksomheder ved at udvikle innovative produkter og services, der tager udgangspunkt i kundernes behov. 3PART arbejder med innovation på et strategisk, men også et praktisk plan. Vi samarbejder med både start-ups og store internationale koncerner med at skabe produkter og services, hvor brugeren er i centrum. Vores proces og erfaring resulterer i træfsikre løsninger, der skaber værdi hos både brugere og virksomhederne vi samarbejder med.


Kernekompetencer

I vores designproces inddrager vi bruger-research, co-creation og prototyping som hovedelementerne fra idé til færdigt produkt. Vores multidisciplinære designteam tilbyder ekspertise indenfor digital design, produktdesign, strategisk design og servicedesign.

Hos 3PART har vi mange års erfaring med udvikling af digitale designløsninger. Vi har kompetencer indenfor user-experience (UX), wireframing, prototyping, webudvikling, udvikling af interfaces og design af ikoner. Derudover kan vi udvikle 3D visualiseringer, visuel identitet, markedsføringsmateriale og andet grafisk design til trykte medier.

Vores team af industrielle designere og ingeniører har igennem årene været med til at realisere over 40 patenterede produkter indenfor en lang række forskellige brancher. Vi sætter brugeren i centrum gennem hele udviklingsprocessen og inddrager vores kunder i udviklingsforløbet og har et tæt samarbejde, bl.a. gennem procesfacilitering, projektledelse og workshops. På den måde kan vi udvikle træfsikre og værdiskabende designløsninger, hvor fokus specielt er på ergonomi, funktionalitet og æstetik.

Hos 3PART har vi for flere af vore kunder udviklet servicekoncepter og forretningsmodeller, som har været med til at styrke konkurrencekraften og skabe vækst. Vi arbejder med skarp forretningsudvikling, udvikling af designmanualer, IPR-strategier og forbedring af produktporteføljer vha. Simplimize-strategien. Vi kan bl.a. hjælpe med at forenkle produktprogrammer, udforske mulighederne for at leve af at tilbyde services, sikre mod kopiering af nuværende produkter og meget mere.


Branche:
Privat it-virksomhed

Tags:
HER FINDER DU 3PART A/S


E-mail
Kodeord

Kalender

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK