Virksomhedsprofil: Evishine A/S

Evishine A/S
 
Navn: Evishine A/S
Adresse: Bautavej 1A
Postnr, by: 8210 Aarhus V
Web: Gå til hjemmeside
Telefon: 70224711


Profiltekst

eviShine er et af de stærkeste Energy Management Systemer i Danmark
eviShine Energy Management System visualiserer professionelt og enkelt et samlet overblik over energidata. Systemet er udviklet af stærke danske softwareudviklere, der som de eneste i Danmark kan tilbyde ét system, der samler alle energidata på tværs af leverandører og energiformer.

Realtidsdata visualiserer energiforbruget
eviShine Energy Management System er et fleksibelt og skalerbart system. Det sikrer at brugerne med realtidsdata kan følge forbruget 24/7 herunder se, hvordan installationerne performer, og hvad den økonomiske konsekvens er. Det giver mulighed for løbende optimeringer og at spare tusindvis af kroner.
Kunderne er kommuner, regioner, statslige instanser, boligforeninger, ejendomsselskaber mv., der alle ønsker et samlet overblik over energiforbrug og produktion. Specialdesignede og kundespecifikke dashboards og rapporter visualiserer installationernes performance og ydeevne og giver et unikt overblik for ejere, økonomiafdelinger, teknikere, driftsansvarlige og energikonsulenter m.fl.

Grønt regnskab
eviShine tilbyder data til grønt regnskab og energiprofil. Visualiseringerne kan bruges til undervisningsformål på skoler, højskoler og videregående læreranstalter og kan skræddersyes til børn og unge i alle aldre samt professionelle brugere.


Kernekompetencer

Komplet nøglefærdig energiløsning
eviShine A/S tilbyder ud over selve systemet at lede projektet fra start til slut. Vi sørger for at indhente tilbud og styre indkøb af underleverancer, installation af målere og konvertere, udvikler app og computerplatform og leverer en nøglefærdig løsning lige til at implementere. Vi har i snart 20 år arbejdet med industriel IT og er eksperter i at håndtere energi registreringer. eviShine Energy Management System er som det eneste system i Danmark leverandøruafhængigt. Kunden ejer sine egne data.


Branche:
Privat it-virksomhed

Tags:
HER FINDER DU EVISHINE A/S


E-mail
Kodeord

Kalender

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK