Virksomhedsprofil: Blue Line

Blue Line
 
Navn: Blue Line
Adresse: Rho 8
Postnr, by: 8382 Hinnerup
Web: Gå til hjemmeside
Telefon: 20 40 55 22


Profiltekst

BLUE LINE - IT-LØSNINGER TIL KRÆVENDE MILJØER

Blue Line har siden 1986 leveret gennemtænkte IT-løsninger til såvel danske som internationale kunder - fra kompakte til højtydende løsninger, som efter kundens behov baseres på den optimale teknologi. Løsninger som har lang holdbarhed, arbejder 24/7, er strømeffektive og robuste i krævende miljøer med f.eks. lave eller høje temperaturer, vibrationer, fugt, sollys, hård rengøring og meget mere. For at sikre vores kunder den bedste kvalitet er alle processer dokumenteret efter ISO-standarder.

Vi tilbyder konkret løsninger inden for tre forretningsområder: Industrial Computers og Displays, Rugged Mobile Computers samt Supermicro Servers, Storage og GPU.

Hos Blue Line møder du betydeligt know-how og engagement. I tæt samarbejde med kunden finder vi frem til det rigtige valg af hardware samt den rigtige bearbejdning og sammensætning af komponenter – også når udfordringen er stor. Vi tager ansvar for at yde den bedste sparring, service og kundeoplevelse i alle faser af samarbejdet.


Kernekompetencer

Kerneværdier: Lyt, tænk, skab
Kunder vil opleve Kompetent Dialog, Kunden i Fokus, Kvalitetsprodukter
Stort IT kendskab inden for hardware til krævende miljøer
Custom Design
Build-to-order
Project Management


Branche:
Privat it-virksomhed

Tags:
HER FINDER DU BLUE LINE


E-mail
Kodeord

Kalender

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK